MedarbetareNamn: Torbjörn Johansson
Befattning: Contract Administrator
Telefonnummer: +46 31 3234812

Namn: Per-Olof Olsson
Befattning: Sales Manager
Telefonnummer: +46 31 669623


Namn:
Pernilla Bergström
Befattning: Service Representative TSA
Telefonnummer: +46 31 669583Namn: Håkan Axelsson
Befattning: Director Credit & Operations
Telefonnummer: +46 31 669636

Presentation:
Sedan år 2004 är Torbjörn kontrakt- och supportansvarig mot kunder och dealers på den svenska marknaden. Han har en nära kontakt till kunder samt återförsäljare och uppskattar den flexibilitet och eget ansvar hans arbete innebär. Att dessutom ha fått vara med och påverka utformningen av verksamheten, då VFS är ett relativt nystartat bolag, har varit oerhört berikande. Torbjörn intresserade sig tidigt för finansiering och har sedan tio år tillbaka arbetat med bilfinansiering; bland annat på Volvofinans och Bilia.


Presentation:
Per-Olof ansvarar sedan år 2005 för den finansiella försäljningen mot AB Volvos säljkanaler. Hans intresse för finansiering växte sig starkt under utbildningsåren på Handels. Har tidigare arbetat på SEB:s finansbolag samt som regionchef på Volvofinans, mot den svenska lastbilsmarknaden.

Att arbeta på ett av Sveriges största företag och dess finansbolag har medfört många spännande möten med intressanta och duktiga människor. Framöver ser Per-Olof ser fram mot att fortsatt utveckla den finansiella affären i Sverige/Norden.

Presentation:

Pernilla är sedan år 2005 landsansvarig för att administrera servicekontrakt på den svenska marknaden. Hon är utbildad nätverkstekniker men har en fallenhet för administrativa uppgifter, vilket har resulterat i nuvarande sysselsättning. Hon har i många år arbetat som konsult på olika svenska företag. Pernilla uppskattar framförallt de utmaningar och den arbetsmiljö som en anställning på Volvo Financial Services innebär.Presentation:
Håkan arbetar sedan 2004 som kreditchef för VFS nordiska verksamhet. Han har varit anställd på AB Volvo sedan 2001 och medverkat till uppbyggnaden och utvecklingen av den nya nordiska organisationen. Möjligheten att få deltaga i förverkligandet av visioner är enligt Håkan vad som gör arbetet extra stimmulerande.