MedarbetareNamn: Torbjörn Johansson
Befattning: Administration finansavtal
Telefonnummer: +46 31 3234812

Administration service avtal
Telefonnummer: +46 31 669583
Mailadress: tsanordic@volvo.com


Magnus Lidén

Namn: Magnus Lidén
Befattning: Sales Manager Region Nord-Öst
Telefonnummer: +46 31 3226735

Namn: Per-Olof Olsson
Befattning: Sales Manager Region Syd-Väst
Telefonnummer: +46 31 669623
Namn: Håkan Axelsson
Befattning: Director Credit & Operations
Telefonnummer: +46 31 669636Presentation:
Sedan år 2004 är Torbjörn kontrakt- och supportansvarig mot kunder och dealers på den svenska marknaden. Han har en nära kontakt till kunder samt återförsäljare och uppskattar den flexibilitet och eget ansvar hans arbete innebär. Att dessutom ha fått vara med och påverka utformningen av verksamheten, då VFS är ett relativt nystartat bolag, har varit oerhört berikande. Torbjörn intresserade sig tidigt för finansiering och har sedan tio år tillbaka arbetat med bilfinansiering; bland annat på Volvofinans och Bilia.

Presentation:
Magnus ansvarar sedan 2015 för den finansiella försäljningen mot AB Volvos säljkanaler i Stockholm-Mälardalen och Norra Sverige.

Efter studier på Handelshögskolan i Göteborg har Magnus över 20 års erfarenhet av finansiering på den Nordiska marknaden, bl.a 8 år på GE Capital, 7 år på Hewlett-Packard Financial Services och nu senast 4 år som Norden ansvarig på Terex Financial Services där han ansvarade för finansieringen av Terex kranar, stenkrossar och entreprenadmaskiner i Norden.


Presentation:
Per-Olof ansvarar sedan år 2005 för den finansiella försäljningen mot AB Volvos säljkanaler i syd-västra Sverige. Hans intresse för finansiering växte sig starkt under utbildningsåren på Handels. Har tidigare arbetat på SEB:s finansbolag samt som regionchef på Volvofinans, mot den svenska lastbilsmarknaden.

Att arbeta på ett av Sveriges största företag och dess finansbolag har medfört många spännande möten med intressanta och duktiga människor. Framöver ser Per-Olof ser fram mot att fortsatt utveckla den finansiella affären i Sverige/Norden.Presentation:
Håkan arbetar sedan 2004 som kreditchef för VFS nordiska verksamhet. Han har varit anställd på AB Volvo sedan 2001 och medverkat till uppbyggnaden och utvecklingen av den nya nordiska organisationen. Möjligheten att få deltaga i förverkligandet av visioner är enligt Håkan vad som gör arbetet extra stimmulerande.