Volvo Rahoitus

Volvo Rahoitus ( Suomessa virallisesti VFS Finland Ab) on AB Volvon täysin omistama tytäryhtiö, jonka päätehtävänä on hoitaa Volvon valmistamien ja myymien tuotteiden asiakasrahoitusta. Volvo Rahoituksella on toimintapisteitä ympäri maailmaa. AB Volvon tavoitteena on oman rahoitusyhtiön avulla varmistaa, että Volvon asiakkaat saavat mahdollisimman monipuolisia ja Volvo tuotteille ominaisia palveluja.

Suomen Volvo Rahoituksen palveluvalikoimaan kuuluvat Volvo Turvalainat (osamaksusopimukset), Volvo Rahoitusleasing, Volvo Balanssi -sopimukset (huoltoleasing), Volvo Dynalease ja hallinnoitavina olevat Volvo huolto- ja korjaussopimukset. Suomalaiset Volvo asiakkaat rahoittavat hankintojaan usein osamaksulla ja rahoitusleasingilla muta yhä useampi valitsee kokonaispaketin, joka sisältää itse auton / koneen, huoltosopimuksen, Dyna Fleet-palvelut ja tietenkin rahoituksen.

Volvo Rahoitus on yksi AB Volvo Groupin liiketoiminta-alueista. Muut ovat Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, Volvo Buses, Volvo Construction Equipment, BA Asia, Volvo Penta ja Volvo Aero.
Rahoituksen merkitys raskaan kaluston kaupassa

Rahoitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä uutta investointia suunniteltaessa ja valitulla rahoitusmuodolla ja -vaihtoehdolla on pitkäaikainen vaikutus asiakkaan talouteen. Markkinoilla on tänä päivänä monia eri rahoitusvaihtoehtoja, joita tarjoavat niin pankit, pankkien omistamat rahoitusyhtiöt kuin tuotteiden valmistajien omat rahoitusyhtiöt. Volvo Rahoituksen lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja tilanne, joiden pohjalta rakennetaan järkeviä ja kustannustehokkaita turvallisia rahoitusvaihtoehtoja.

Volvo Rahoitus rahoittaa kaikkia Volvo organisaation Suomessa myymiä tuotteita. Uusien ajoneuvojen kohdalla se tarkoittaa Volvo merkkisiä kuorma- ja linja-autoja, sekä Nissan merkkisiä hyötyajoneuvoja, maarakennuskoneita. Käytetyissä merkki voi olla mikä tahansa, onhan vaihtoautot tärkeä osa kaupankäyntiä.